wie wij zijn.

Geneon werd in 2011 opgericht door vier partners, die als register accountant ervaring opdeden bij een van de Big4 kantoren.

Inmiddels beschikt Geneon over een vijftiental professionals. Deels in dienstverband en deels via een netwerk van zelfstandige interim professionals. De professionals van Geneon hebben verschillende achtergronden en zijn opgeleid tot register accountant, register EDP auditor, (register) controller of ze volgen een opleiding in deze richting.

 

De dienstverlening van Geneon ligt in het verlengde van eerdere verworvenheid binnen de financiële sector, profit, non-profit en de publieke sector. Geneon biedt ondersteuning bij tijdelijke capaciteitsproblemen, specifiek overeengekomen werkzaamheden en consulting op het gebied van onder andere risk management en governance.

Roger Caelen

mail linkedin


opleiding
Bedrijfseconomie, Universiteit Maastricht.
Post doctorale opleiding Register Accountant, Universiteit Maastricht.

werkervaring
Roger heeft 13 jaar ervaring opgedaan bij PwC en heeft zich toegelegd op interim financiële dienstverlening bij financiële instellingen, zoals pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, verzekeraars en vastgoedmaatschappijen. Internationale kennis deed Roger op bij instellingen in Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast heeft Roger ervaring met internationaal opererende bank- en verzekeringsinstellingen waarvan de moedermaatschappij zich in de UK bevindt. Roger heeft ervaring met de implementatie van Solvency II en Sarbanes Oxley en met entiteiten die onder toezicht staan.

Jeroen van Sloun

mail linkedin


opleiding
Post doctorale opleiding Register Accountant, Universiteit Maastricht.
Post universitaire opleiding Accountancy & revisoraat, KU Leuven (B).
Licentiaat Toegepaste economische wetenschappen, bank- en financiewezen, KU Leuven (B).

werkervaring
Jeroen was ruim 10 jaar werkzaam bij PwC en legt zich toe op financiële dienstverlening bij financiële instellingen of (corporate) treasury afdelingen. Hij heeft internationale projectervaring en ruime ervaring als accountant/consultant bij pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, beleggingsfondsen, vastgoedmaatschappijen, pensioenuitvoerders, asset managers en onder toezicht staande entiteiten. Ook Jeroen beschikt over ruime kennis op het gebied van financial & business control, accounting & reporting, corporate finance, due diligence, financial & operational audit, governance, risk management & compliance.

Wing-Yiu Cheuk

mail linkedin


opleiding
Accountancy 1 en Accountancy 2
Post doctorale opleiding Register Accountant, Universiteit Maastricht.

werkervaring
Wing-Yiu was tot 2006 werkzaam als manager bij PwC, waar hij ruim 10 jaar audit ervaring opdeed bij internationale klanten. Hierna is Wing aan de slag gegaan als zelfstandig interim professional bij verzekeraars, asset managers, banken en internationale bedrijven. Wing heeft ervaring in financiële due diligences, financial & business control, accounting & reporting, internal audit, quality assurance, factoring en onder toezicht staande entiteiten.

Maurice Thijssen

mail linkedin


opleiding
Register Accountant, Nivra.
Master Information Management, Nyenrode Universiteit.
Master of Business Administration module Strategic Management, Erasmus Universiteit Rotterdam. werkervaring
Maurice heeft ruim 18 jaar ervaring opgedaan bij PwC en is te typeren als een ondernemende interim financial met een sterk inlevingsvermogen. Hij heeft een intrinsieke motivatie om afgesproken eindresultaten binnen de gestelde termijnen en doelen op te leveren. Daarbij maakt hij gebruik van een no nonsense mentaliteit met gevoel voor humor en legt de focus primair op kwaliteit en het belang van de klant. Maurice is actief in de publieke- en financiële sector (bank- en verzekeringswezen).

Maurice is expert in het managen van grote complexe projecten op het gebied van financial & business control, accounting & reporting, internal audit & governancerisk & compliance en portfoliomanagement.